Kiralık Kurye

Kiralık Kurye Servisi Tüm Gönderileriniz İçin Hızlı Ve Güvenli Servis Minimum 1 Saat Maximum 3 Saat

motorlukurye

kiralikkuryeKiralık Kurye 

Express Moto Kurye tüm ülkeye yayılmış 400 noktada verilen hizmetleri organize eden, saygın bir dağıtım pazarlama ve organizasyon şirketidir. Acil Kurye ve Moto Kurye markaları ile dağıtım sektöründe iş çeşitliliği geliştiren şirket, birçok konuda sektördeki yaygın uygulamaların öncüsü olmuştur. Motorlu Vale ilk kurulduğu günden itibaren, gönderileri
barkodlatmak sureti ile gönderi takibi geliştiren ilk Türk firması olarak öncü görevini yerine getirmiştir. Ayrıca randevulu teslimat, kimlik karşılığı teslimat gibi sistemlerin de yaygınlaşmasında başrolü oynamıştır. Anında takip ve raporlama sistemleri ile, gönderilerin sahadaki her hareketi, sonuçları, tam ve doğru olarak müşterilerin anlık takibine sunulmuştur. Bilgi işlem ve Çağrı merkezi hizmetleri de grup bünyesindeki şirketler tarafından gerçekleştirilmektedir.

turkiyeiçerisinde kurye bulunduğu motorlu, arabalı ve yaya kuryelerin aracılığı ile şehir‘in içerisinde günlük gönderileriniz için moto kurye , express kurye, kiralık kurye, gece kurye, arabalı kurye hizmeti, 7/24 kurye, gümrükler için kurye, acil kurye, şehir içi kurye, motorlu kurye hizmeti vermektedir. Yukarda adı geçen hizmetlerden yararlanmak oldukça basittir. Yapılması gereken sadece bir telefon açmaktır. veya msn sistemi ile veya web sitemizde bulunan online sipariş kısmından siparişlerinizi kolayca verebilirsiniz.


mini-kuryeMoto kurye servisi, web sitemizden veya telefonlardan bize ulaşarak vermiş olduğunuz siparişlerin 
kurye tarafından en hızlı şekilde sizden alınıp verilen adrese ulaştırmak için size en yakın gönderilen kuryenin o bölgedeki diğer evraklarını toplayıp en hızlı şekilde yerine ulaştırmak için seçilen kurye gönderi şeklidir. Verdiğiniz siparişten hemen sonra kuryemiz adrese ulaşır ve kurye en kısa zamanda evrağı teslim edileceği adrese teslim eder. Ardından kurye teslim bilgisi siparişi veren müşteriye sunulur.

turkey-flagAcil Kurye Servisi Acil kurye servisi, evrağınızın kısa sürede kurye tarafından sizden alınarak istediğiniz adrese (normal gönderi süresinden daha hızlı) ulaştırılması için kuryenin sadece şirketinizin gönderisini yaparak, başka hiç bir adrese uğramadan teslimat yaptığı gönderi şeklidir. Kurye, sizin gönderiniz yerine ulaşmadan hiçbir şekilde ikinci bir işe bakmaz. Bu sayede gönderiniz
kurye tarafından şehir içi yakın mesafede 45 dakika uzun mesafede 90 dakika içinde alınır ve yerine ulaştırılır. Kurye gönderinizi teslim eder etmez, firmamızdan size siparişiniz ulaştı bilgisi verilir.


mini-arabaArabalı Kurye Servisi Arabalı kurye servisi ile motorlu kuryelerimizin taşıyamadığı hacimli, ağır,
kırılabilir, kıymetli ve taşınmasının riskli olabileceğini düşündüğünüz gönderileriniz için şirketimizin araçlarından faydalanabilirsiniz. Arabalı kurye liste fiyatının 5 katı ile ücretlendirilir.

Kiralık Kurye Servisi Kurye gönderilerinizin maliyeti fazla mı? Kurye kiralayarak maliyetlerinizin çok altında çalışabilirsiniz. Kiralık kurye ile sadece size hizmet eden bir kuryeniz olur. Aylık kurye, 6 aylık kurye ve yıllık kurye kiralama hizmetlerimiz vardır. Kurye kiralamak, kapınızın önünde bekleyen
ve sizin için çalışan bir kadrolu personel gibidir. Kuryeyi istediğiniz adrese gönderebilir ve kuryeyi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

turkiyeMoto kurye ile şehir trafiği sizin için sorun olmaktan çıkacak, motorlu kurye sayesinde gönderilerinizi nasıl ulaştıracağınızı düşünmeyeceksiniz. Araç ve personel masrafından kurtulacaksınız. motor kurye size hız zaman kazandırmak işimiz ve zaman kazandırır.

Kurye olarak sizlere motorlu kurye, toplu dağıtım, araçlı kurye ve kurye kiralama hizmetlerini sunuyoruz. Bunun yanı sıra sattığınız ürünleri sizin adınıza müşterilerinize teslim edip dilerseniz nakit dilerseniz müşterilerinizin kredi kartından tahsilat yapıyoruz üstelik yaptığımız teslimatları sizin için açtığımız
hesapta tolpluyoruz ve istrediğiniz an çekme olanağı sunuyoruz..

Kurye size zamandan ve maliyetten tasarruf sağlarken aynı zamanda sizin için özel çözümler üretir. Sizde kurye masraflarınızı düşürmek, hızlı kaliteli bir hizmet ile tanışmak, kurumsal ve profesyonel bir firma ile çalışmak isterseniz. Şehir’in her yerine anında acil kurye ekibimiz ile kaliteli ve garantili bir şekilde teslimat yapıp mesafe ye göre en hızlı ve güvenilir firma konumundayız.

Sadece şehir içi degil diger yakın illerede acil şekilde kurye hizmetleri vererek degerli müşterilerimizin özgüvenini kazanmış durumdayız. 2 yıldır profesyonel ekibimiz ile siz degerli müşterilermizin beyenisi kazanarak
kazandığımız paranın hakkını da sonuna kadar hizmet karşılığında vererek sunmaktayız. İşimizi seviyoruz trafikte eğleniriz biz kuryeyiz 7 gün 24 saat boyunca her ne zaman işiniz olursa olsu çekinmeden iletişime geçerek siz degerli müşterimize en uygun tarife ve avantajları daima sunmaktayız.

Hızlı moto kurye hizmeti Hızlı moto kurye hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimizin işini kendi işimiz gibi özveri ve güven vererek en kısa sürede yapıp ayrıntılı bir şekilde size rapor sunmaktayız Acil Kurye Aceleniz var ve yetişmesi gereken eşyanız var tam adresinizdesiniz siz degerli müşterilerimizin her türlü eşya, evrak, dosya gibi bir yerden başka biryere acil şekilde götürülür.

motorlu-vale